Cand spunem aur ne gandim la stilul clasic, insa clasic nu trebuie sa insemne plictisitor. De aceea, cele mai noi tendinte in industria bijuteriilor indica o atentie speciala acordata culorilor creatiilor din aur, prin alierea aurului pur cu diferite metale.

Aurul galben, adesea in aliaj cu argintul sau cuprul,  este utilizat pentru fabricarea unei game largi de bijuterii, de la cerceii clasici  pana la bratarile fashion si  colierele spectaculoase.

Aurul galben se potriveste fiecarei femei, indiferent de personalitate sau varsta.

NEW TRENDS - AURUL COLORAT 1

Pentru obținerea aurului alb, aurul pur se combina cu nichelul, cupru si zincul. Aurul alb este adesea folosit in crearea inelelor de logodna, a bijuteriilor delicate si sofisticate. Bijuteriile din aur alb se accesorizeaza cu personalitatile creative, visatoare si romantice.

NEW TRENDS - AURUL COLORAT 2

Aurul roz se obtine dintr-un aliaj de aur, cupru si argint si reprezinta cea mai trendy alegere contemporana, de aceea, in domeniul bijuteriilor regasim o varietate nemarginita de inele, cercei, bratari, coliere, precum si seturi din aur roz.

NEW TRENDS - AURUL COLORAT 3

Aurul negru este rezultatul unui aliaj din aur si cupru sau cobalt oxidate si tratate cu sulfura de potasiu si reprezinta o alegere indrazneata, fiind utilizat in fabricarea bijuteriilor creative, cu un stil deosebit. Bijuteriile din aur negru sunt purtate de femeile cu personalitate puternica, care stiu sa iasa in evidenta.

NEW TRENDS - AURUL COLORAT 4

Deci, care este culoarea ta?