Vara este aici si, odata cu ea, noi tendinte fashion. Pe langa garderoba de primavara, vom schimba si alegerea bijuteriilor pe care le purtam.

Tinutele sunt mai lejere, de aceea este important sa le evidentiem cu ajutorul bijuteriilor deosebite.

Expertii din industria modei ne indica “specialitatile” acestei veri: bijuteriile colorate, bijuteriile statement, bijuteriile fantezie, bijuteriile antichizate, bijuteriile oversized, pietrele colorate, perlele, un singur cercel, precum si motivele florale.

Colierele statement

SUMMER STYLE 1

Marile case de moda au stabilit ca must have al acestei veri colierele statement, respectiv colierele care spun o poveste. Iar cand discutam despre coliere statement, cerul este limita. Fie ca alegem un colier cu motive florale sau un colier cu pietre colorate ori un colier din perle supradimenionate, nu avem cum sa dam gres.

Luxenza.recomada: https://luxenza.ro/page/1/?s=coliere&post_type=product

Pietrele colorate

SUMMER STYLE 2

Designerii au incercat sa redea cat mai multa energie acestei veri prin crearea bijuteriilor accesorizate cu pietre colorate. Podiumurile au fost pline de culoare, iar designerii nu s-au temut sa se joace cu proportiile.

Spune bun venit verii optand pentru bijuteriile cu pietre colorate din aur, argint ori fashion: colierele cu pietre discrete sau supradimensionate, cercei accesorizati cu pietre naturale semipretioase, cercei cu cristale Swarovski , inele model floare, inele model forme geometrice, bratari filigran, bratari cu efect 3D si seturi pline de culoare!

Oricand ai nevoie de inspiratie, doar arunca o privire: https://luxenza.ro/eticheta-produse/summer-colors/ .

Bijuteriile antichizate

SUMMER STYLE 3

O alta tendinta a verii 2020, de altfel foarte apreciata de catre clientele Luxenza, este reprezentata de bijuteriile antichizate. Este ceva special in purtarea unei bijuterii antichizate, care prezinta o patina a timpului.

Chiar daca bijuteria este noua, prezentand elemente de modernitate, la fiecare purtare a ei beneficiem de o calatorie in timp.

Nimic nu completeaza mai bine personalitatea unei femei puternice decat o eleganta si distinsa bijuterie antichizata. Descopera: https://luxenza.ro/?s=antichizat&post_type=product .

Perlele

SUMMER STYLE 4

Spre incantarea tuturor, perlele au ramas in tendinte pentru un nou sezon. Bijuteriile din perle aduc o nota de eleganta si feminitate oricarei tinute. In acest sezon, bijuteriile din perle primesc o  conotatie moderna datorata culorilor si formelor deosebite.

Fie ca purtam bijuterii din perle veritabile ori bijuterii din perle sintetice, perlele au fost si vor ramane una dintre cele mai populare optiuni ale femeilor.

Te invitam sa descoperi bijuteriile din perle din portofoliul Luxenza https://luxenza.ro/categorie-produse/bijuterii-din-perle/ .

Acestea fiind spuse, va dorim alegeri inspirate pentru o vara minunata!